Vacature Allround Kapper/Kapster | Haarstylist – Parttime (16-32 uur)

 In Uncategorized

Wil jij met jouw kennis en ervaring als haarstylist een bijdrage leveren om klanten vol vertrouwen en met een glimlach op pad te sturen? Dan ben jij ‘geknipt’ om ons hechte team te komen versterken!

Wij zoeken voor 16 tot 32 uur in de omgeving van Bleiswijk een allround kapper/kapster.

Ons team en de organisatie kenmerkt zich met name door de ongedwongen en gezellige (huiskamer) sfeer. Door dit kleinschalige karakter zijn er korte lijnen onder de collega’s, en is er veel ruimte voor eigen initiatief en creativiteit. De kapsalon bestaat al bijna 15 jaar en is de loop der jaren uitgegroeid tot een stabiele en bekende salon in de gemeente Lansingerland (Bleiswijk, Berkel & Rodenrijs, Bergschenhoek) en omgeving.

Hoe ziet je dag eruit?

Nadat je bent aangekomen start je de dag gezellig met een bakje koffie of thee en praat je bij met het team over van alles en nog wat. Je merkt dat er nog wat voorbereidende werkzaamheden moeten worden uitgevoerd voor jullie de eerste klant kunnen ontvangen. De juiste benodigdheden worden klaargezet en je doet nog even een laatste check of alles gereed staat. Daarnaast bekijk je nog even wat de dag je gaat brengen in de (digitale) agenda en kijk je welke klanten er vandaag langs de salon komen. Bij binnenkomst verzorg je netjes de koffie of thee, waarna je de wensen bespreekt van de klant. Uiteraard ook of de vorige keer is bevallen of dat er nog op of aanmerkingen zijn. Na het uitvoeren van de behandeling maak je een nieuwe afspraak en reken je de uitgevoerde werkzaamheden netjes af. In de tussentijd heb je de volgende klant al voorzien van kopje koffie en is de telefoon al twee keer gegaan voor het maken en noteren van nieuwe afspraken. Tijdens de behandeling valt dan ook nog de muziek uit. Je blijft rustig en lost alles zonder te veel problemen netjes op.

Het is een erg drukke periode en je ziet dat je collega met meerdere klanten tegelijk bezig. Uiteraard help je even met de voorbereiding en ruim je wat zaken op. In de loop van de middag is het weer wat rustiger geworden en is er even de ruimte voor regelmaat en werk je gezamenlijk naar het einde van de dag toe. Tijdens de afsluiting van de dag bespreek je ook de terugkoppeling van klanten en stel je naar aanleiding van de verkregen feedback verbeteringen voor aan het team.

Ondanks afwisselende periodes van drukte en rust is er altijd ruimte voor een brede glimlach, waarbij plezier en inzet binnen Haar & Haar de boventoon voeren.

Wat verwachten wij dat je bent? Iemand die..

 • Houdt van sociale contacten en bent van oorsprong erg nieuwsgierig aangelegd;
 • Oprecht interesse in zijn of haar klanten (inlevingsvermogen)
 • Creatief en neemt graag initiatief;
 • Niet snel in paniek raakt.

Wat verwachten wij dat je hebt?

 • Minimaal 5 jaar ervaring kapperservaring;
 • Op de hoogte zijn van de nieuwe trends, technieken en productmerken;
 • De interesse om jouw kennis op peil te houden door middel van trainingen en cursussen.

Wat bieden wij jou?

 • Marktconform salaris, pensioenregeling en reiskosten;
 • Budget voor persoonlijke ontwikkeling;
 • Producttrainingen;
 • Personeelskorting en Personeelsuitjes;
 • Extra bonus op verkoop van producten;

Interesse?

Ben je na het lezen van deze vacature enthousiast geworden? Stuur ons dan je CV met daarin duidelijk je telefoonnummer vermeld en wij nemen contact met je op!

Neem voor meer informatie alvast een kijkje op onze website www.haar-haar.com

Voor meer vragen kun je ons uiteraard bellen op het telefoonnummer 010-521 66 10 of mailen naar haar-haar@hotmail.com